Αρχείο Συνεδρίων

Αρχείο Συνεδρίων (214)

taistra

Το Σάββατο 20 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο UTech Lab παρουσίαση με τίτλο: Το έξυπνο σπίτι ΙΙ: Αυτόματη ταΐστρα.

Η Αυτόματη ταΐστρα είναι ένα νέο σύστημα αυτοματισμού, που συνδυάζει ηλεκτρονική, προγραμματισμό και 3D printing, και έχει ως σκοπό να διευκολύνει την καθημερινότητα των ανθρώπων.

Τελευταία τροποποίηση στις 4-07-17, 11:19

napoli

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ που εδρεύει στην Τεργέστη Ιταλίας, στην οδό Via del Lavatoio 5, 34132 Trieste και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ, που εδρεύει στη Νάπολη Ιταλίας, στην οδό Via San Biagio dei Librai 121, 80138 Napoli, διοργανώνουν το 4ο Μεσογειακό Μαθητικό Συνέδριο με θέμα «Ελληνορωμαϊκός Πολιτισμός και Ευρωπαϊκή Ιδέα: Από τη συνείδηση της Ιστορίας στη διαμόρφωση της Ευρώπης των Αξιών» (“Civiltà greco-romana e idea europea: dalla coscienza storica alla creazione dei valori europei”) στις 15 – 19 Νοεμβρίου 2017.

Τελευταία τροποποίηση στις 29-06-17, 14:57

mnimiAnakalipsi

Επιστημονική ημερίδα με θέμα: Η μνήμη και η ανακάλυψη στη διδασκαλία - Τρίτη 16 Μαίου 2017, ώρα 12μμ - 2μμ στο χώρο του 1ου και 19ου Δημοτικού σχολείου Ζωγράφου, Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Ζωγράφου

Τελευταία τροποποίηση στις 29-06-17, 14:57

4hPatrasIQ 2017

Η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας (ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ) συμμετέχουν στην «4η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras IQ» που θα πραγματοποιηθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, από 7 έως 9 Απριλίου 2017.

14oFSDET 2017

Στις 27 Απριλίου 2017 επιστρέφει για δέκατη τέταρτη χρονιά το Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το φετινό συνέδριο, με θέμα «Internet of Things, Big Data και Cloud Computing: Μια νέα εποχή για την Επιχειρηματικότητα», θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο της ΕΕΔΕ (Λεωφ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61, Αθήνα).

ekpaideushSeTroxiaAllaghs

Ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» προσκαλεί στην εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Η Ελληνική Εκπαίδευση σε τροχιά αλλαγής; - Προοπτικές. Προβλήματα και Λύσεις»

9oDie8nesSynedrioMathematicsEducationAndSociety

Η τρέχουσα οικονομική και η πολιτική κρίση έχει επηρεάσει πολύπλευρα την κοινωνική ζωή, συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι, και ιδιαίτερα τα παιδιά και οι νέοι, έρχονται σε επαφή με τα μαθηματικά. Τα μαθηματικά ενσωματώνονται σε μια ποικιλία από θεσμικές εκφάνσεις, όπως η οικογένεια, το σχολείο, το φροντιστήριο ή ο χώρος εργασίας, ενώ ταυτόχρονα συνδέονται με την κουλτούρα και τον πολιτισμό.

dihmerida

Το 6ο Γενικό Λύκειο Νέας Σμύρνης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώνουν διημερίδα την Τετάρτη και Πέμπτη 5 και 6 Απριλίου 2017, ώρα 5.15 το απόγευμα, με τις εξής θεματικές: 

Α. ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ, ανά Επιστημονικό πεδίο

Β. Η Αγορά εργασίας για τους νέους, σήμερα και αύριο

Γ. Η Επιχειρηματικότητα των Νέων

Τελευταία τροποποίηση στις 28-03-17, 14:00

hmerida FwnhKaiAkroash 13 5 2017

Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής, ο Σχολικός Σύμβουλος φυσικής αγωγής Β' Αθήνας, το Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα και το Ελληνοαμερικανικόν Εκπαιδευτικόν Ίδρυμα Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού συνδιοργανώνουν εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα: "Φωνή και ακρόαση".

10oSynedrioDidaktikisFysEpistKaiNT 2017

Σας γνωρίζουμε ότι στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου στο Ρέθυμνο, από 7-9 Απριλίου 2017 θα διεξαχθεί το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών και Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση με θέμα: «Γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ Φυσικών Επιστημών, Κοινωνίας και Εκπαιδευτικής Πράξης».