Συγγραφείς και πνευματικά δικαιώματα

      

 

Η εκστρατεία "Get Safe Online", η πρώτη εθνική Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης του Κοινού σχετικά με την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι μια κοινή πρωτοβουλία της κυβέρνησης, της Εθνικής Μονάδας Δίωξης Εγκλημάτων Υψηλής Τεχνολογίας και χορηγών του ιδιωτικού τομέα, μεταξύ των οποίων οι εταιρείες Dell, eBay, HSBC, LloydsTSB, MessageLabs, Microsoft, securetrading.com και Yell.com. Η διαδικτυακή τοποθεσία της εκστρατείας: παρέχει σαφείς, αξιόπιστες και πρακτικές συμβουλές για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο, δίνοντας τη δυνατότητα ακόμα και στους πιο ευάλωττους χρήστες να προστατεύονται όταν είναι συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο.

Αυτές οι σελίδες παρέχουν υλικό υποστήριξης ειδικά σχεδιασμένο για νέους ανθρώπους, για τους δασκάλους τους και για τους γονείς και τους κηδεμόνες τους. Ελπίζουμε ότι τα διαδραστικά σενάρια, τα κουίζ, τα σχέδια μαθημάτων “έτοιμοι να ξεκινήσουμε” και οι συμβουλές που παρέχονται θα βοηθήσουν να διατηρήσουμε την Ασφάλεια για τους νέους στο Διαδίκτυο. Καλή διασκέδαση!

Γονείς και κηδεμόνες στο Internet ENG
- Αυτό το πρόγραμμα δίνει στους γονείς μια ευκαιρία να εξοικειωθούν με τον τρόπο με τον οποίον τα παιδιά και οι έφηβοι χρησιμοποιούν το internet. Σας παρέχονται πρακτικές συμβουλές σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά σας μπορούν να χρησιμοποιούν το διαδικτυακό περιβάλλον με ασφάλεια.

Ασφάλεια του Internet Explorer 8 ENG
- Ένας σαφές εγχειρίδιο γρήγορης αναφοράς σχετικά με το πώς μπορεί κανείς να αξιοποιήσει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του προγράμματος προβολής ιστοσελίδων. Χρησιμοποιήστε το εγχειρίδιο για εύκολη πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες που έχει να σας προσφέρει το πρόγραμμα.